når man ikke har noget fornuftigt at sige

20141203-123653.jpg

Der er det der udtryk med, at når man ikke har noget positivt at sige, så skal man hellere bare holde mund. Eller hvordan det nu præcist formuleres?

Jeg har det lidt på samme måde med bloggen, og når der ikke lige er noget voldsomt fornuftigt eller godt at sige så bliver her lidt stille. Eller sagt på en anden måde, så er dagene for mig for tiden ren overlevelse. Jeg er oppe og ude af døren inden de andre nærmest har overvejet at stå op, dagen bruges med at rende rundt på afdelingen og prøve at suge så meget til mig som overhovedet muligt, mens der navigeres mellem en masse fremmede, som pludselig er kollegaer i 5 ugers tid. På vej hjem hentes ham den lille, og der hygges lidt inden far kommer hjem og der skal laves mad. Når tiden er cirka halv otte er det puttetid for mindstemanden, og ikke så længe efter søger jeg faktisk nærkontakt med dynerne og en bog for at læse lidt inden jeg falder i søvn. Jojo, der er da plads til variationer, hvor jeg får presset lidt eksamenslæsning ind sådan midt på dagen, men ellers ser de sådan ud. Så der sker ikke det helt store at skrive om. Og jeg når desværre slet ikke at julehygge og andet godt som jeg så gerne ville.

Nogle traditioner insisterer vi dog på at indføre og dem håber jeg der bliver tid til at skrive om, og et par konkurrencer er også på vej herinde. Denne gang også noget til mor igen.

Håber at der er lidt sjovere på den anden side af skærmen og I får nydt december 🙂

/Anne

PS. En god nyhed er at jeg genfandt en yndlingsdragt fra dengang lille A var helt lille bitte. Den var ellers forsvundet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til når man ikke har noget fornuftigt at sige

 1. Sådan går det jo bare nogle gange. Og det er jo også okay. Selvom der er mange ting man gerne vil – så er det vigtigste at være sammen. Det lyder også til at det er det du prioritere. Det bliver jul igen og igen og igen.

 2. annemette1 siger:

  Glædelig jul alligevel, Anne. Sikke dejligt at finde yndlingsdragten igen, når du havde afskrevet den til de evige jagtmarker 🙂

 3. Østfronten siger:

  Jamen, det er jo din blog, og du vælger selv, hvad og hvornår du synes, der skal fyld på den (og når det så er sagt, så kender jeg absolut godt ‘presset’ om at levere indhold mere eller mindre dagligt)

  Jeg håber, du får tid til at trække vejret, spise en klejne og nyde julen med A og ham din mand.

 4. Jelena siger:

  Sådan er det også her i perioder, så jeg forstår <3
  Jeg håber, at det snart bliver lidt nemmere – og lidt mere spændende. God jul, smukke Anne 🙂

Skriv et svar