juleinspiration til store maver

christmas pregnant

1 Kjole // 2 Kjole // 3 Kjole
4 // Neglelak // 5 Clutch // 6 Ammebh

 

Ja, altså egentlig var jeg lidt fristet til at kalde indlægget “juleinspiration til struttende maver og bryster”, men kom alligevel til at frygte lidt for google-søgningerne. Men sandheden er at nogle af sagerne egentlig er til ammende.

Nå, men juletiden står jo for døren. Og med den en masse sammenkomster. Det kan være du er heldig at skulle til et par julefrokoster med kolleger eller venner, og så er der jo hele julehurlumhejet med familierne i juledagene. Eller måske bare en hyggelig date med manden i dit liv der kræver lidt ekstra flot at klæde sig i? Jeg har fundet lidt forskellige kjoler frem. Igen, jeg kan godt lide noget der sidder lidt stramt om maven så den fremhæves lidt. Den 3. kjole er dog egentlig en ammekjole, men der ser nu ud til også at være lidt ekstra plads til maven. Men spørger lige hvor den kjole mon var i julen 2012? En halvanden måned gammel baby og første jul med svigerfamilien. Kunne egentlig godt have ønsket lidt lækkert tøj så jeg havde følt mig lidt bedre tilpas.

Neglelakken er fra by K, der her har samarbejdet med dyrevelfærdsorganisationen Anima om at skabe bedre forhold for høns i landbruget. Alle pengene fra No. 72 Confidence går til Anima og deres arbejde med “Frie Vinger”.

Og min skofobi slår til igen, for har tydeligvis ikke lige kunnet komme på noget sko-inspiration. Nogen gode ideer der?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til juleinspiration til store maver

  1. kforkina siger:

    Bare rolig, Anne. Julen 2012 var der en mikro-A, der vist nok hostede eller gylpede lidt meget, en farmor i den sjældne rolle som den-der-beroliger og to kusiner, der så vidt jeg husker hang i gardinerne det meste af tiden. Der var ingen der så, hvad du havde på 😉

Skriv et svar