til den anden side af jorden

kamera 827

Så lige nu prøver jeg at tage mig sammen. Til at få pakket. For lige om et par timer skal jeg ud af døren, til lufthavnen og sætte mig om bord på et fly med destination USA.

Og altså lige nu har jeg ikke vildt meget lyst. Helt ærligt. Der er en million ting jeg kunne og burde gøre herhjemme. Hygge med drengene og ikke mindst en lille herres fødselsdag på mandag, som jeg går glip af nu her med turen. Jeg ved godt, at det for ham ikke gør den helt store forskel, men det gør det altså for mig. Og så er det mindre morsomt at tænke på, at jeg ikke skal vågne op til et af hans sutte-morgenkys og “heeej”. Eller sidde og holde i hånd med faderen til en plat film lørdag aften, købe gaver til ham den lille sammen og sætte flaget på morgenbordet mandag.

Men sidste gang jeg var afsted med forskningen var det jo super spændende, og jeg fik vildt meget ud af det. Og jeg ved at de to andre får en fest her i weekenden. Imorgen tager de ned i BR og fødselaren får lov til at vælge lige hvad han vil have (!!), de skal til hyggelig barnedåb og mon ikke de rammer en legeplads eller to i løbet af weekenden?

Jep det må være planen. Mor nyder turen og resten nyder friheden.

God weekend

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til til den anden side af jorden

  1. FruThornholm siger:

    Rigtig god tur! Det er altid svært at komme afsted – når du først er ude af døren er det nemmere. Tror jeg 😉 Men at misse fødselsdagen – det kan jeg godt forstå at du tænker lidt over.. Men som du skriver, så var det værre, hvis det var om et par år. Nyd det nu – alenetiden og det inspirerende fællesskab du skal være en del af. Er sikker på, at farmand og lille A får nogle dejlige dage sammen. Knus.

  2. taburetten siger:

    God tur søde Anne.

  3. Signe siger:

    Rigtig god tur Anne. Jeg kan godt forstå du synes det er lidt hårdt at smutte fra ham, men han får helt sikkert en dejlig weekend, og jeg håber du lærer en hel masse spændende ting på din tur. Hvor er det efterhånden lang tid siden vi har set hinanden 🙂 Efter eksamen, så må den stå på barselskaffe <3

  4. et delerum siger:

    Åhhh jeg kender det godt, det er altid hårdt at sige farvel og vide, at man går glip af noget, men på den anden side, så er det nu også skønt, når man først ER ude af døren. God weekend og rigtig god tur.
    /tina

Skriv et svar