Sy-workshop

iphone 2009

iphone 2030 iphone 2000
iphone 2002
iphone 2004For en lille uge siden tilbragte jeg en dag i tæt selskab med min symaskine og en håndfuld syglade piger. Jeg var nemlig på kjoleworkshop hos Nanna med Howtodofashion. Her var der mulighed for at sy lidt af en drøm af en kjole ud fra et mønster som Nanna har udviklet og sælger i sin shop.

Et gennemudviklet mønster og selve Nannas koncept er altså ret genialt, for på hjemmesiden finder du udførlig syvejledning, tilretningshjælp og meget andet. Og med tiden kommer der forskellige variationer af kjolen. Til selve workshoppen formåede Nanna at skabe sådan en dejlig stemning og var super dygtig (og tålmodig) til at guide. Mon man skulle overveje et mønsterkonstruktionskursus på et tidspunkt?!

Min billeder fra dagen er lidt sparsomme, kameraet måtte vige pladsen for symaskinen, men min kære medsyerske Pia har lækre billeder på sin blog. Se også de andre fine kjoler hos Maiken, Anne-Sofie og Karen.

/Anne

PS. Der skal nok komme lidt billeder af kjolen på. Skal bare lige have lagt den op (hvilket seriøst er det sidste jeg mangler, kom så Anne)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Sy-workshop

 1. Pia Storm siger:

  Endnu en gang tak for en hyggelig dag. Din kjole blev så fin, helt perfekt til sommer og brune arme! <3

 2. Karen Elisabeth siger:

  Hep hep – Få klaret den oplægning så du er klar til at gå sommeren i møde i din vildt smukke kjole!

  Det var dejligt at hilse på dig :0)

 3. Tine siger:

  Årh, den ser fin ud! Glæder mig til at se den på. Jeg hepper på dig med den oplægning. 😉

 4. Maiken siger:

  Det var virkelig også en fantastisk skøn og lærerig dag. Jeg nød timerne i dit og de andres selskab. Det fine sartgule stof emmer også bare af sommerstemning, så jeg glæder mig til at se kjolen med Anne i. 😉

  Jeg mangler også lige at få lagt kjolen op, men Rom blev åbenbart ikke bygget på en dag? Men nu har jeg sat mig for, at jeg skal have den på til en konfirmationsfest, så færdig skal den nok blive.

Skriv et svar