Djævlehue i (næsten) massevis

iPhone 1133 iPhone 1228 iPhone 1155 iPhone 1138 iPhone 1184

Lige for tiden er jeg stukket af en gal strikkepind og laver djævlehuer.

Der leges med striber og farver, og jeg får endda syslet med min egen lille opskrift. Ja, dog ikke vildere end at den grå farve jo stadig er ret dominerende. Det er jo mig!! Men jeg prøver at lave lidt forskellige striber og se hvad der fungerer.

Hvad synes I? Er der andre der er vilde med striber, eller er det en hel anden slags djævlehue I er ude efter?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til Djævlehue i (næsten) massevis

 1. Emili siger:

  Hvor er de bare fine!! : )

 2. FruThornholm siger:

  Hvor er de fine! Hvilken opskrift er du gået ud fra? Strikker du i alpaca? Synes de er skønne, når der er lidt striber i 🙂

  • Anne siger:

   Altså jeg har tidligere været glad for opskriften i blød begyndelse og strik på pind 3 bogen. Kender du dem?? Og tak kære Stine. Dem her er i alpaca ja. Det er simpetlhen bare så lækkert og synes godt det må være lidt blødt når det skal på hovedet. Bruger V stadig djævlehue??

   • FruThornholm siger:

    Synes de er så søde til de små – tænkte på gaver. Villum har et kæmpe hovede 🙂 Bruger str 2-3 år i hue, så ingen djævlehue her mere. Men måske jeg skal forsøge at strikke en til ham der er stor nok – en almindelig hue hiver han nok af i foråret, tror jeg.

 3. Jeg synes, de er skønne! Den grå baggrund fungerer mægtig fint sammen med striberne. 🙂 Jeg vil også meget gerne vide, hvilken opskrift du bruger. 🙂

 4. Emilie siger:

  Jeg har vist ikke så mange meninger om djævlehuer, men det kan være, jeg får det, når jeg en dag selv får børn. Men dem du her har lavet, er da rigtig flotte. Jeg kan godt lide dine forskellige versioner af striber og farvesammensætninger.

 5. taburetten siger:

  Jeg er vild med det hele – både grå, striber OG djævlehuer. Var utrolig glad for de få jeg havde til skinken da han var lille.

 6. Simone siger:

  De er godt nok søde 🙂

Skriv et svar