En drømmestue

boshop1.1

OBS! Dette indlæg er nu finalist i Boshop’s bloggerkonkurrence. Du kan se alle finalisterne og stemme på din favorit lige her. Og ihhh hvor ville jeg bliver glad, hvis du ville hjælpe os med at opfylde et par drømme. Hvis du er nysgerrig for hvordan jeg ville style stuen med tilbehør kan du se indlægget her.

Det er gået (lidt for) hurtigt herhjemme, og der har været stille på bloggen, fordi vi oven i brylluppet lige har snuppet en flytning. Til en super dejlig lejlighed, hvor der endelig er noget mere plads og vi kan derfor indrette en rigtig stue for første gang. Altså hvor der endelig kommer plads omkring møblerne og vi kan brede os lidt i stedet for at møblerne står klemt op ad hinanden og væggene. Det er derfor perfekt timing med boshops bloggerkonkurrence, hvor man skal indrette sin drømmestue.

Jeg har valgt nogle forholdsvist enkle ting, og stadig ikke for mange. Stuen skal stadig ikke være overfyldt, og for mig er det især i tilbehøret, at farverne og humoren rigtig kommer frem. Og hvor ville det bare være fedt at kunne prøve at gøre det. Desuden er det vist ikke en hemmelig at med et lille barn i hjemmet hører der en del legetøj i stuen til, og der skal der altså også bare være plads til! Altså ikke for mange møbler.

Mit udgangspunkt har været Bambam bordet, hvor vi allerede har det lille men gerne vil supplere med det store, nu hvor stuen er lidt større. De er så smukke sammen. Elegance sofaen må godt stadig være en topersoners, så den ikke overtager rummet (selvom det er lækkert med en flyder), men til gengæld vil der være plads til en stol omkring bordene også, hvor jeg længe har været helt vild med Acapulco-stolen fra OK Design, der så skulle fyldes med nogle puder i lækre mønstre og det lammeskind vi selv har hjembragt fra Færøerne.

Belysning skal der til, og Bender lampen fra Northern Lighting er lækkert enkel men med et tilpas twist af humor, så den ikke bliver kedelig. Til opbevaring vil den smukke skænk i teak fra Ethnicraft være perfekt (og bonus at den er lukket for små nysgerrige pilfingre). Ovenover kunne jeg forestille mig at lave en billedvæg af vores mange billeder, der også endelig vil kunne komme til sin ret. Idet jeg har fået kunst til de større begivenheder i mit liv, er der mange minder forbundet med billederne, som jeg glæder mig til at se på hver dag. Endelig kan der også komme et tæppe på gulvet, også for at samle stuen og adskille den fra køkken/spiseafdeling der er i sammen rum. Boshop har flere gode bud, blandt andet Ellora kelim tæppet her fra Inrugs, der findes i flere farver.

Ja, drømme kan man altid, kryds lige fingre for mig, ik?? Men i første omgang er der vist nogle kasser, der skal tømmes.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

12 Kommentarer til En drømmestue

 1. Camilla siger:

  Åh, du må gerne hjælpe mig med indretning når vi engang flytter til noget større 😀
  Jeg er så elendig til det med indretning.

 2. Simone siger:

  Dine drømme, passer faktisk meget godt overens med det jeg går og drømmer om til vores nye stue 😉
  Lækre ting!

 3. My:minMy siger:

  Lækre sager! Og fedt med ny lejlighed!!

 4. Sine siger:

  Tillykke med det nye hjem : )

 5. Karen Simon siger:

  very nice combination! The colours reminded me of a UK interior designer who uses similar colours… also his lamps could be a fantastic add-on to this beautiful pieces you picked:
  http://betterymagazine.com/stories/lee-broom/
  Karen

 6. Erik Meistrup siger:

  tillykke med brylluppet og held og lykke med møbleringen

 7. Pingback:Min drømmestue er finalist Krittewitt

 8. Pingback:Tilbehør til drømmestuen Krittewitt

 9. Pingback:Seje tøser… | Sweep Feeds

Skriv et svar