Vil du på workshop??

Jeg har netop set, at Line tilbyder rabat på sine workshops her i det nye år. Hvis du tilmelder dig sammen med en anden får I begge 10% rabat.

Så hvis du har lyst til at sy en jakke som min herunder, eller andet fra Lines lager af dejlige mønstre er her en fantastisk mulighed. Jeg kan kun anbefale Line som sylærer, og håber virkelig at kunne tage nogle timer snart igen, hvor lille A kan komme med.

IMG_2223

/Anne

PS. Nej, jeg får intet for dette indlæg, er bare en begejstret elev og synes andre også skal have muligheden!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

En kommentar til Vil du på workshop??

  1. Line siger:

    Gud hvor er du altså bare mega sød, søde anne!!!!!! Tusind tak for omtalen:-) Og tak for meget hyggeligt visit. Glæder mig til februar! Knus

Skriv et svar