at kende sine begrænsninger

Det er ikke en disciplin, jeg mestrer særlig godt. Som i overhovedet. Jeg får påtaget mig alt for meget, har alt for mange projekter i hovedet og bliver godt og grundigt stresset oveni hovedet. Jeg har også mange babyprojekter i hovedet, og som I har set herinde er der også mange ting som er blevet lavet.

Men jeg nægter at stresse over det, så der er blevet prioriteret i projekterne, min mor var her for at hjælpe, og nogle ting har jeg bare valgt at købe i stedet for at lave dem selv.

IMG_1424

En ammepude fra strut, Nusse-ninus fra Lis og puslepude fra Sebra.
Det giver en dejlig ro at vide, at der på den måde er styr på det, og nu kan baby altså bare snart komme an.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

30 Kommentarer til at kende sine begrænsninger

 1. Sine siger:

  Det er da virkelig skønne sager du har fået fat i til baby : )

 2. det er da super fornuftigt at kende sine begrænsninger. Der er heller ikke plads til stress med en lille ny på vej 😀 Fine ting du har købt!

 3. Line siger:

  Ej, Anne, det må da også snart være lige oppe over. Kan godt forstå du vælger at købe nogle af tingene, for ikke at stresse alt for meget 🙂

 4. Camilla siger:

  Lækre ting i lækre farver du har fået købt! Og nu fik du lige lokket mig ind på strut.dk….. Øv nogle lækre ting de har der!

 5. Louise siger:

  Sikke nogle fede ting! Er helt vild med den pudsepude – hvad var mon prisen? Jeg var så heldig at finde en flot ammepude i genbrug, som jeg har indkøbt stof til, så den kan få et nyt betræk. Blev vældig inspireret af den du har købt, så det kan sagtens være at jeg laver lidt om på det oprindelige design.

  • Anne siger:

   Tror omkring 350. Den var ikke billig, men er i noget tekstilvoksdug og er ret tyk, hvilket jeg synes er en klar fordel 🙂 Den findes i øvrigt også i lille.
   Hvis du kan lide ammebetræk så hold øje med bloggen 😉

 6. Mathilde siger:

  Skønne babyting du har anskaffet dig og ikke mindst lavet. Jeg ville som dig ønske, at der var flere timer i døgnet, så det var mulig at lave alle de skønne ting selv. Men når det nu ikke kan lade sig gøre, så må jeg sige at det er en heldig baby der får alle de dejlig sager.

 7. Berit siger:

  Det er nogle rigtig fine ting du har købt dig der.. Måske du får lidt tid til overs mens du er på barsel:-)

 8. Mille siger:

  Det er lidt af en dyd, som jeg også synes er svært. Men det er nu også nogle ret lækre sager du så har købt dig til og i stedet bliver der plads til andre ting på tidskontoen;)
  Glæder mig til vi snart ses…forhåbentlig når vi lige at hygge en gang før baby, måske i morgen?

  KH

 9. Camsen siger:

  Lækker puslepude!

 10. Åh, fantastisk ammepude. Skal jeg have nummer to på et tidspunkt er jeg nødt til at ringe til dig 😉

 11. Tine siger:

  Super fine sager Anne. 🙂

 12. Karina siger:

  Dejlige ting til den lille ny:-) Synes især kaninen er vidunderlig. Er vild med dens røde kinder:-)

 13. Wow, nogle fine ting. Hvor kan man købe ammepuden henne? (mangler egentlig ikke en, men vil bare hellere have DEN der!). Du skal være hjerteligt velkommen til at kigge forbi min blog – er selv på barsel pt. 🙂

  • Anne siger:

   Den er fra strut der ligger på fælledvej på nørrebro, men de har også en netshop som jeg linker til i indlægget.
   Kigger forbi 🙂

 14. Sikken en heldig baby der kommer ud til alle de flotte ting.

 15. Mette siger:

  Klart en god ting at kunne prioritere. Det ser også ud til at du har gang i rigtig mange projekter 🙂 Det lyder rigtig hyggeligt at forberede sig og gøre klar sammen med den kommende mormor. Og de købte ting ser nu også yderst fine ud 🙂 Ih, hvor er det spændende. Al mulig held og lykke med den forestående fødsel 🙂

Skriv et svar