forårsfornemmelser

Endelig hjemvendt i Kbh, men glæder bliver ligesom en smule mindsket af, at kæresten samtidig er taget til Norge over weekenden og en stor mængde forberedelse til morgendagens undervisning.

Samtidig er der opstået en akut trang til forår efter at have tilbragt et par læsedage i solen i forældrenes have. En trang til forår og have, hvilket jo ærlig talt har lange udsigter når vi begge har et par års studier tilbage.

Nej, jeg må forsøge at stille trangen til forår og plads og lys med sommerudgaven af min smoothie, finde forårsgarderoben frem (hjemmesyet strandtaske og bukser) og måske skulle jeg gå ud og købe nogle blomster??

DSC04438

Andre forårstips?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

11 Kommentarer til forårsfornemmelser

 1. ohhhappy siger:

  Jeg stemmer helt klart for blomster og forårsgarderobe!
  Sådan en have er et hit (altså ikke at jeg har en), hvem der bare havde råd til et fint lille byhus med have (det er ikke mig)… Men altan+gårdhave er nu også ok.
  Jeg håber, du får en dejlig søndag!

  • Anne siger:

   Tak skal du have søde M. Håber I har haft en vidunderlig dag 🙂 Tror lige jeg skal kigge lidt dybere i garderoben. Men hvis der er for lidt farver er det vel ok at købe nyt, ik?? 😉

 2. Vibeke siger:

  Åh dine lækre kreationer fra sidste sommer. Hurra for at de er kommet frem igen. Jeg har kun en ting at sige IS!!!!!! Paradis. You and me. I morgen eftermiddag…
  Knus V

 3. Klassisia siger:

  Sikke nogle lækre bukser…er de egen kreation?

 4. linda; siger:

  friske krydderurter i køkkenvinduet eller på altanen + en mad med nye kartofler, tomater og purløg – det hjælper lidt på forårs/sommertrangen, synes jeg:) jeg har lige fået de smukkeste blomster af min mormor. de dufter af sol & eng. mmh.

  • Anne siger:

   Uhh ja, gode tips. En altan står også højt på ønskelisten jo. Men suk.. ikke nogen der.
   Mmm.. lyder altså dejligt med de blomster der!!

 5. Pernille siger:

  Ja helt klart blomster og måske en bog med I nærmeste park. Neglelak i pangfarver og sommermad 🙂

  Uhh er SÅ vild med den taske – det er den du syede sidste sommer ik?

  Forårshilsner herfra

 6. Jeg stemmer for kartoffelsalat, grillmad og friske krydderurter. Det kan næsten ikke blive mere forårsagtigt 🙂 Men du klarer det da fint med smoothie af jordbær!

 7. Karina siger:

  Forårstøj og blomster i vasen er bestemt en god start:-) Også en kop god takeaway kaffe på en bænk i solen:-)

Skriv et svar