Mere buks

Når jeg først lige har fundet noget jeg kan finde ud af, så gentager jeg det da lige et par gange, så skulle man da gerne blive lidt bedre, ik?
Denne gang er det Aslan der står for tur. Pinligt nok har jeg slet ikke haft syet noget til ham endnu. Jeg har lavet et par bukser til ham i noget stof fra Stof&Stil jeg havde liggende. Mønsteret er lavet i en str 74, men jeg er bare lidt usikker på om de ikke er lidt store i det. Jeg har benyttet Meedom form 2. Har nogen erfaring med Meedoms bukser, altså hvordan fittet er i dem, og om størrelser svarer til det egentlige?

Indrømmet, så er jeg ikke særlig god til at zigzagge, hvor åndssvagt det så end lyder. Jeg synes sjældent det ser særlig pænt ud, og stoffet giver sig nogle gange lidt. Ja, ikke den store succes, så denne gang prøvede jeg noget andet med sømrummet, som jeg har luret i en bluse jeg engang købte. Det kaldes sikkert et eller andet, og kan man mon bruge det på den her måde?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

11 Kommentarer til Mere buks

 1. Det ser rigtig fint ud 🙂 Umiddelbart tænker jeg dog, at sømmen vil komme til at skarve? Kan den presses fladt ind mod resten af buksen? Bare en konstruktør-tanke 😉

 2. vibeke siger:

  Jeg er simpelthen så imponeret. De er helt super. fint med dit lille mærke på bagen..:-) Jeg har også haft lidt problemer zigzaggeren, troede egentligt at det var det nemmeste. men det trækker noget i stoffet. Jeg har luret i et pat libertybukser og det er samme symåde (ved heller ikke hvad det hedder..:-)) som du har lavet her. Det prøver jeg med næste par.
  Kh Vibeke

 3. Mitt skip er lastet med... siger:

  Så flott bukse!! Er dessverre ikkeså veldig flink til å sy,så kan ikke hjelpe deg med spørsmålet…men kul bukse 🙂

  Marit

 4. Anne siger:

  Julia, tak for det, det er jo netop sådan noget man ikke lige kan finde ud af når man har hverken læring eller baby 🙂 Tror godt den kan presses lidt, for sømmen ligger pænt i samme retning (ja, svært at forklare).

  Vibeke: Tak, man bliver også helt stolt når man sætter sit mærke på noget. Jeg ved ikke om den kunne komme til at skarve som Julia foreslår? Er det voksenbukser du allerede har den i?

  Mari: Mange tak skal du have 🙂

 5. Andregasellen siger:

  Heisann Anne!
  Så lekre bukser!Jeg elsker det stoffet der, jeg har også kjøpt det fra Stofogstil, det var en god idè å bruke til bukser!
  Du må gjerne være med på give-away, jeg sender tapet til København hvis du vinner:)
  Ha en fin helg!

 6. Anette siger:

  Sømmen hedder fransk søm. Den bruges især i silkeundertøj og tynde stoffer.
  Søde bukser. Mon ikke snart det bliver moderne til voksne igen som i 80’erne ;o)

 7. Susan siger:

  Virkelig søde bukser. – super flot stof!

 8. Kiiromi siger:

  Supersöta, vilket gulligt mönster.

  /Mia 🙂

 9. Gunn siger:

  For et herlig stoff! Lurt å bruke fransk søm, syns det ikke ser noe pent ut med vanlig sikksakk søm når man har slike sømmer som kan synes. Men kan jo få brukte overlocker til en veldig billig penge 🙂

 10. Line siger:

  Ja, det hedder franske sømme. Hos Baum und pferdgarten hvor jeg arbejder bruger vi det i stort set alt tøj for at få så lækker en finish som muligt! Både tynde og lidt kraftigere materialer. Synes det fungerer helt vildt godt i stedet for zigzag og tit bruger jeg også metoden hvis jeg ikke gider skifte tråd på overlockeren.

 11. Anne siger:

  Mange tak, jamen så har jeg åbenbart lært at lave franske sømme 🙂
  Line: Når en professionel siger god for det, så er jeg vist helt tilfreds 🙂 Synes også det giver en lækker finish.

Skriv et svar