fastelavn, fredag og fødselsdag

Egentlig havde jeg jo lovet mig selv, at barslen ikke ville blive for travl. Ikke stresse. Men nu sneg der sig så tydeligvis lige et par mega travle uger ind.

Og årsagen er allerede nævnt i overskriften. Nemlig en 4 års fødselsdag og så fastelavn. Vores 6 årige jumbobog glade knægt ville nemlig gerne være Stålanden til fastelavn. Til dem som ikke lige er med på Stålanden så er det Anders Andslidt mere heroiske alter ego. Den maskeklædte helt, der vågner over Andeby om natten. Jo tak.

Jeg undersøgte nettet. Det kostume kan man så ikke sådan lige finde og købe. Så jeg kom til at love at jeg ville sy et. Og når han skulle have et måtte lillesøster jo også få et hjemmelavet. Godt så, Anne.

I stof&stil fandt vi materialer og mønstre og de sidste par uger har jeg brugt ledige stunder til at sy. Frem med maskinen, f med støvet og så var det næsten som at cykle. Det kom heldigvis hurtigt tilbage. Og to styks kostumer var klar imorges. Og nej, kan ikke vise billeder af børnene i kostumer, for den lille frøken så sig sur på hårbøjlen var det vist. Og ville ikke samarbejde. Haha, så typisk. Håber hun får en god dag alligevel. Lille A følte virkelig kostumet. Som i virkelig. Så han var lidt over det hele og heller ikke i fotohumør. Nå ja, pyt.

Og så er mellemmusen blevet 4 år. Med alt hvad der hører sig til af fejring, fest og fødselsdagsgaver. Tror det må blive et separat indlæg. For nu vil jeg lige udnytte lidt af babys lur med at lave absolut intet.

God fredag og weekend. Skal I mon også fejre fastelavn i weekenden?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

En kommentar til fastelavn, fredag og fødselsdag

  1. Marina siger:

    Aj, det er altså sejt gjort, Anne! Her ville den seks-årige intet være (aldrig været fan af at klæde sig ud), og den tre-årige tog bare et hovedspring i klædudkassen med spansk flamengo-kjole, diadem, falske briller samt sværd og skjold 😀

Skriv et svar