Den ivrige havebegynder 2

Mens vejret ikke rigtig lader mig få tid ude i selve haven til at rydde op, flytte lidt rundt osv, ja så må jeg jo lægge planer indenfor.

Min mand er muligvis ved at blive sindssyg. Min mor nok ligeså. Og ja, muligvis også mødregruppen. Men jeg kan ikke lade være. For er gået totalt haveamok. Jeg har masser af tid til at sidde og kigge på haven gennem havedørene. Og når lillebror sover lur gennemtrawler jeg diverse streamingtjenester for haveprogrammer eller læser havebøger lånt på biblioteket.

Og tegner haveplaner, ha. Forsøger at få vores lille plet græsplæne til at blive delt op i nogle flere rum. Ønsker viiiirkelig meget en have man kan gå på opdagelse i. Med hores grundstørrelse og andre familiemedlemmers ønske om at bevare en pæn slat græsplæne kan det blive udfordrende men har et par ideer. Så må vi se om begynderen her kan få det til at se ud af noget?

Har I haver? Og er der noget specielt i går op i ved den? Eller andre havetanker I vil dele?

Den lille kasse på billedet er den temakasse fra Spirekassen, som jeg nævnte i tidligere indlæg. Efterfølgende var Christine sød at sende mig en. Derudover har jeg købt ca 1000 frø, så der er lagt op til blomster i haven til sommer.

Er også igang med at finde inspiration til et par staudebede. Udfordres lidt af at jeg lide såååå meget forskelligt, og på så lille en plads som vores have kan tingene hurtigt komme til at se rodede ud. Det må de helst ikke blive. Men skal nok finde ud af noget. Og heldigvis kan planter jo flyttes 😉

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Den ivrige havebegynder 2

 1. KirstenLN siger:

  Har du set “Små drømmehaver” med Monty Don på Netflix?
  Jeg har gravet rigtigt meget af vores græsplæne op og har omlagt til bede med blomster i massevis. Vores yngste på 11 insisterer dog på at beholde noget græs til fodbold.
  Er du medlem af Haveselskabet? Det er jeg, og jeg har fået virkelig god vejledning til vores forhave derfra.

  • Anne siger:

   Hej Kirsten. Vi åd den programserie. Har også set havemagasinet på TV2 fri. Har play. Der er også fin inspi. Og de franske og italienske haver 😉
   Hvordan har du fået vejledning der? Er medlem aå nyder bladet og den udvidede adgang til hjemmesiden.

Skriv et svar