3. gangs barslende

Det er muligvis med stor fare for at gentage mig selv, men altså. At være på barsel igen er bare godt.

Med vores første barn, lille A, var vi jo i Palermo i 3 måneder. Og vildt nok, så er det i disse dage 6 år siden, hold nu op altså. Lille bitte baby vi havde med. Nå, men barsel i Palermo var på rigtig mange måder lækker. Vi havde gode ture i weekenden, dejligt besøg hjemmefra, men samtidig var det enormt ensomt. Ingen veninder eller mødregruppe i dagligdagen, ingen motorik- eller svømmehold. Sådan var det bare. Ingen klagesang her, men jeg havde tydeligvis noget at indhente på nummer 2 barsel. Så med flødekinden lavede vi rigtig mange ting. Sås med en god veninde og hendes jævnaldrende baby ihvertfald 1 gange om ugen, mødregruppe og diverse andre ting. Også super skønt, men noget mere travlt. Samtidig nød jeg dog virkelig barslen og dagene hjemme med frøkenen var også gode.

Denne gang prioriterer jeg virkelig meget. Jeg ved præcis, hvad jeg vil bruge tiden på. Vores lille baby trives (7-9-13) og det gør jeg faktisk også. Vi elsker at putte os herhjemme, han sover gode lure i slyngevuggen, jeg får ordnet ting herhjemme, slappet af og så tænkt havetanker 😉

På instagram postede jeg også billedet her i indlægget, og kunne se at jeg bestemt ikke er den eneste som nyder barsel med nr 3 (eller 2). Man forstår at prioritere, ved hvad der giver god energi for baby, sig selv og resten og familien og så fravælge de ting der stresser, giver dårlig energi.

Der er uger, hvor vi har lige travlt nok, og weekenderne bliver også fyldt godt op i sådan en familie. Så sørger jeg for at få nogle fridage bagefter. Men der skal jo netop være noget for alle i sådan en familie på 5. Og især mellembarnet har behov for at der sker noget.

Hvad er din erfaring med barsler? Har de været meget forskellige? Noget du synes virkelig var godt og kan anbefale, eller omvendt, noget der slet ikke fungerede?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar