Brødre

Et af de oftest stillede spørgsmål man får som nybagt mor til 3 er: “Hvordan tager de store det?

Svaret er ikke nødvendigvis ligetil og så alligevel. For de er begge meget glade for lillebror. Men håndterer ddt helt forskelligt.

Vores lidt indadvendte, rolige, små armbevægelser, store dreng er blevet dobbeltstorebror (som han selv formulerer det. Lidt forskrækkede blev bedsteforældrene da han breakede nyhed om baby til dem. Det linket tvillinger). Han har taget lillebror til sig med en naturlighed som om han næsten altid havde været her.

Der er små stjålne øjeblikke mellem dem. Som på billedet. Og som smelter morhjertet. Hans tilgang er samtidig ret praktisk. Hvor skal lillebror sove, hvordan spiser han og “nu skal vi ikke glemme baby“. Og så har han været meget optaget af griberefleksen som på billedet. Når lillebror bliver større glæder han sig til at kunne læse for ham. Lære ham ting “så han bliver ligeså klog som mig!”

Farmand havde den sødeste samtale forleden. De snakkede om hvor lillebror skulle sove, når han bliver større. De to store sover i køjeseng nu her, og A snakkede om hvordan lillebror skulle sove i nederste køje. Hvortil farmand spørger hvor deres søster så skulle sove!? “I mellemkøjen!” ♥️

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Brødre

  1. Årh, søde store-lille dreng!

    Og hvor er det dejligt med nye skriverier fra dig, kære Anne.

Skriv et svar