et nyt babytæppe – blåklokke

blåklokke tæppe blåklokke tæppe

indeholder-reklame

Et babytæppe med det fineste hulmønster med blomster er blevet den nyeste tilføjelse til min samling af strikkeopskrifter på shoppen. Jeg har valgt at det skulle hedde blåklokke efter netop blomsterne på det. Det er sjovt og udfordrende at strikke. Opskriften inkludere et diagram til hulmønsteret, der gentages henover tæppet.

 

Fordi det netop skulle være godt til de mindste har jeg valgt et af mine yndlingsgarner til det. Nemlig Drops BabyAlpaca Silk. Det er et garn vi selv har brugt ret meget til da børnene var små. Det er lunt når det er koldt, men pga. silken bliver det ligesom ikke alt for varmt ligesom ren alpaka kan blive. Samtidig har det en hel del tyngde så det ligger tungt og svøber sig om baby. Når det er sagt, så kan jeg da kun opfordre til, at man bruger sit eget favorit garn, fx kunne jeg også forestille mig det i ren alpaka eller hvis det skal kunne vaskes noget merino. Man skal selvfølgelig være opmærksom på at tæppet kan ændre lidt karakter som man ændre materiale.

 

Det er nok ikke det vildeste begynder tæppe, hulmønsteret kan altså drille lidt. Hvis man er ude efter et begynder tæppe kan jeg anbefale mit mostæppe eller ebbes tæppe.

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar