børnedage og praktiske sager


I fredags postede jeg ovenstående billede på Instagram.  Og skrev, at jeg glædede mig til en (næsten) hel uge med ungerne. Kun afbrudt af en enkel aften-nattevagt. Siden jeg startede på job, har jeg måttet undvære familien op til 6 dage. Det trækker midt tænder ud. Både hos mig men især har man kunnet mærke det på børnene når vi ses. 
Nå men. 3 dage hjemme i træk. Udover at være sammen med ungerne håber jeg at kunne mødes med nogle veninder. Og så er der enormt mange praktiske ting i forbindelse med huset der skal ordnes. Nu er der lidt over 1 måned til vi overtager. Flyttefirma skal hyres, og der skal findes håndværkere til at ordne lidt i huset. Hvilket er en balance. For der er ting som SKAL ordnes og andet, der er rart. Og bare mest praktisk at få ordnet når huset er tømt og væggene endnu ikke nymalede. Og samtidig skal vi også have råd til eventuelle uforudsete ting, lidt af det sjove og meget andet. Så deeeet. Og hvis nogen kan anbefale tømrer, maler og isolering i omegn af Birkerød, så sig endelig til. 
/Anne

Reklame: lille A’s trøje er fra knast, støvler fra Bisgaard

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar