planlægning


Har I mon en god ide til en lækker og rimelig nem kage?
På lørdag har vi inviteret lidt venner forbi til fejring af… ja mig. At jeg endelig blev færdig. Det kræver lidt af min ellers ret stillestående hjerne. En slags post-eksamens reaktion. Så der bages over flere dage stille og roligt. Men er der mon en god og lækker kage jegkunne have lyst til??
/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til planlægning

  1. Selvfølgelig skal du da fejres 🙂

    Jeg har næsten lige lavet Copenhagencakes limemuffins (gode!), og ellers er Anne au Chocolats appelsin-/chokoladelage altid et hit, og de bunde kan laves i god tid i forvejen og endda fryses.

  2. Jeg vil anbefale Meyers chokoladebrownie! Jeg bagte den til min søns fødselsdag (dagen før) og den blev rigtig god! Den kan også fryses.. Jeg fandt opskriften på google.

Skriv et svar