ny webshop – krittewitt knits

lyng bluse

Sommeren har været god. Den har heldigvis været så god, så der er kommet lidt mere ro på mig og mine tanker. Samtidig har jeg været så heldig, at der har været en del efterspørgsel på mine opskrifter, hvilket jeg er meget taknemmelig for.

 

Derfor har jeg valgt at åbne en ny webshop – krittewitt knits. Denne gang er det bare mig. Det kommer til at gå stille og roligt, og ikke alle opskrifter er derinde endnu. Jeg er igang med at rette layoutet på opskrifterne til. Formentlig kommer jeg til at få mange hverdagsaftener i Jylland det næste års tid, hvor jeg håber at kunne rette til, arbejde på noget logo og så ikke mindst lave nogle nye opskrifter. Og så overvejer jeg også om engelske oversættelser var en ide.

 

Jeg har en del ideer i hovedet, trøje med mønsterstrik, babytæppe, kyse, huer og meget andet. Så sammen med alle mine ego-strik planer får jeg nok at lave. Men når man ofte ikke skal hente og passe børn, ja såååå…. Jaja, ideer er der nok af 😉

 

/Anne

 

Foto taget af: Maria Stougaard, strik-modellen er Lyng bluse

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

Skriv et svar