Efter sommerferien – om “det nye liv”


Jeg fik vist aldrig skrevet om, hvad der sjal ske efter sommeren. Når mit arbejdsliv reelt starter.  
I var så mange der skrev søde og rare beskeder, da jeg fortalte om vores uheldige nummertrækning. 
Måske er det egebtlig lidt fordi jeg forsøger at fortrænge det. Ikke helt vil indse hvad det kommer til at indebære. Men en ting er fast lige nu. Og det er at jeg kommer til at arbejde vest for både Store- og Lillebælt. Mellem 2 og 3 timers kørsel i bil fra min familie. Jeg får konstant at vide, at det nok skal gå. Og bevares der er jo nok ikke nogen der kommer til at dø af det. Men det er stadig svært at tage de rigtigt positive briller på. Ja hatten. 

Vi har valgt at købe hus imens. Et sted der faktisk gør tiden med offentlig transport lidt længere. Men samtidig er det rart at vide at familen nu får en helt fast base. Hvor lillemanden kan starte i skole næste år. Og inden da lære området og venner at kende. Hvor der forhåbentlig kan falde ro over det. Og så kommer jeg tilbage. Og søger job tæt på. 
I den sidste tid har lillesøster været mere voldsom end sædvanlig i vuggestuen og overfor sin storebror. Om det er pga manglende opmærksomhed fra den konstant læsemde moder, et skridt i noget udvikling hvor hun ikke kan udtrykke sig bedre eller måske et spg om kedsomhed i en gruppe af fortrinsvis yngre børn… ja det ved jeg jo ikke. Men det gør det ikke nemmere at skulle være langt væk. Så vi forsøger at organisere os, så mine fridage bruges på familien og ungerne primært. Så at jeg er der, når jeg er der! 
Vi forsøger håbe på det bedste. Og finde de bedste løsninger. Og jeg forsøger ikke tænke på hvor lange dage i træk, at jeg tit skal være væk fra dem. 
/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Efter sommerferien – om “det nye liv”

 1. Else Kragh Sørensen siger:

  Hej Anne!
  Du kender mig næsten ikke- men jeg er en af Annette og Benjamins venner fra Kolding.
  Tillykke med jeres hus-køb, hvor er det dejligt for jer!
  Du bliver jo nødt til at få det bedste ud af en træls situation. Så når du er i Jylland, må du nyde, at du har fred og ro til at fordybe dig, både fagligt og kreativt- UDEN dårlig samvittighed, for det kan ikke være anderledes! Når du så er på Sjælland, skal du udelukkende fokusere på at nyde din dejlige familie. Jeg er sikker på, at Annette og Benjamin ofte vil være på Sjælland og hjælpe med noget praktisk der. Hvis du har lyst til at “lege” med mig, er du meget velkommen. Jeg holder meget af kreative sysler (især mine symaskiner) så måske du vil herud og sy puder til din nye stue, dækkeservietter/the-hætte og/eller grydelapper til dit nye
  køkken eller søde ting til børneværelser (f.eks sækkestole…). Du er også velkommen bare til en kop kaffe😉
  Mange hilsener fra Else

  • Anne siger:

   Kære Else
   Tusind tak for din søde kommentar. Og du har helt ret. Må få det bedste ud af det. Tænker masse af strikketid.
   Hører jo jævnligt om dig fra A og B. En kop kaffe kunne helt sikkert være hyggeligt. Syning har jo også tidligere fyldt meget, mon ikke Annette også kunne lokkes med 🙂
   Kh Anne

Skriv et svar