prioriteringer – ikke mere finest


Fordi jeg hat været så presset den sidste tid har jeg også været igang med en større oprydning. 
I hovedet, i hjemmet, i livet. Og en ting som fyldte for meget var blevet finest. Mit lille fine projekt med en god veninde. For meget tid på regnskab, webshop, besvare mails osv osv. Og for lidt tid til selve strik, men i høj grad også familien. Det hele stressede. Og stressede. Men nu er det slut. 
Over en milkshake blev min makker og jeg enige om at det var for besværligt. For kedeligt. Og derfor er der lige nu ikke nogen webshop. Den er helt lukket. Måske Mille tage finest op igen. Måske ikke. 
Men vi hat begge fået ro. Og min sommer skal bruges på at prioritere familien. Og strikke 😉
/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

En kommentar til prioriteringer – ikke mere finest

  1. Karen siger:

    Hej Anne. Nogle gange må man mærke efter i maven, hvad det er man vil. Selvom du og Mille udgjorde et godt makkerpar så er det nu vigtigst at du trives. Må jeg høre om du sælger opskriften på Ankers bluse et andet sted? Fik ikke købt den inden Finest lukkede ned.
    Kh Karen

Skriv et svar