bum. færdig.

pæon

Bum fallera og tadaaaa. Slut prut finale. Og det var så det studium. Og nu er jeg sådan helt færdig. Altså der er lige et lægeløfte i næste uge. Men så.

 

Det er på samme tid vidunderligt, frygtindgydende, fantastisk og absolut forfærdeligt. Det er enden på alt det velkendte og trygge. Og begyndelsen på noget fuldstændig ukendt. At jeg jo egentlig er læge er slet, slet ikke gået op for mig. Jeg kan mærke at jeg det sidste år har lært sindssygt meget, og føler mig efterhånden rigtig godt rustet til arbejdet fra september. Men altså… Jeg er jo stadig bare Anne, ik?

 

Den næste tid bliver en balancegang mellem at passe lidt på mig selv og ungerne. Mit stressniveau har været virkelig, virkelig højt det sidste halve års tid. Og for rigtigt at have overskud til børnene må jeg lige komme lidt ned igen. Og så har vi heldigvis booket en hel del ferie til dem i år. Så skal nok få brugt en masse dejlig tid med dem der også.

 

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til bum. færdig.

  1. Kæmpe stort TILLYKKEEEE endnu en gang. Hvor er det bare godt gået, og hvor er du bare super sej!

  2. Signe Op. siger:

    Stort tillykke! Det er jo mega sejt! 😊

  3. Karina siger:

    Hvor er det bare flot og afsindig sejt – for medicinstudiet er en rigtig drøj omgang, så et inderligt tillykke.

  4. Tillyke- rigtig godt gået!

Skriv et svar