Tip til ego-strikkere: Garderobe makealong

garderobe MAL

En af mine strikkedrømme er at komme igang med noget til mig selv. Et sted hvor jeg altså er håbløst bagud.

Pernille har på sin blog og instagram startet et fantastisk initiativ, nemlig Garderobe MAL. Garderobe makealong står det altså for. Her kan man altså finde tonsvis af inspiration til ego-strik (og syning) hos Pernille selv, samt dem der deltager, vinde fine præmier, når man deltager i MAL’en og så meget andet.

 

Selv har jeg noget gråt (self, host host) garn liggende. Det skulle egentlig have været til en lang, enkel cardigan. Men tror jeg prøver at freestyle mig lidt frem til en lækker pullover i steder. Har nogle detaljer planer, men nu må vi se hvad det bliver til.

 

Hvad er jeres ultimative ego strikkeprojekt?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Tip til ego-strikkere: Garderobe makealong

  1. Er i gang med Poppy blusen fra Knitable me – viiiildt fin 😊

Skriv et svar