Hyggedag og om at nyde

At blive færdig med en eksamensperiode er på samme tid som at komme op over vandoverfladen efter frisk luft og så samtidig blive ramt i hovedet af et betondæksel.

 

En bølge af lettelse og frihed overstrømmer en…. Men for søren hvor bliver man TRÆT. Nu har jeg fri i ca. 10 dages tid, før næste (og sidste) semester begynder. Og den tid skal NYDES. Jeg skal nyde børnene, nyde min mand, nyde at strikke og bare nyde at have lidt fri. Tiden flyver jo forbi, og jeg har allerede lidt planer i næste uge med forskellige søde damer.

 

Idag har ham mini-manden fået fri fra børnehave, så vi kan have en hyggedag sammen. Den skal bruges på at spise en bolle sammen, drikke noget lækker juice, se en flyvemaskiner-film og lege med lego. Helt perfekt!!!

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Hyggedag og om at nyde

  1. Ihh hvor er det fint at have tid til de små simple stunder. De små størrelser i vores liv er små i så kort tid. Nyder virkelig al den tid jeg kan få med min lille knægt 🙂

    -Vibe

Skriv et svar