God weekend


Ahhh endnu en weekend står for døren. Har I gode planer?
Imorgen tænker vi at tage på endnu en køretur i det sjællandske for at lure på interessante eventuelle fremtidige steder vi vil bo. Det er lidt surrealistisk. Og virkelig svært at vurdere områderne. Nogle inputs om fx Farum eller Birkerød?

Derefter kommer en gammel veninde (altså sådan jeg har kendt hende længe) og familie på besøg. Drengene plejer at lege godt sammen så bliver nok hyggeligt. Mon ikke der skal fastelavnsboller til??

Søndag er vi inviteret i Experimentarium. For at se og opleve det efter ombygning. Det glæder jeg mig vildt til opleve med lille A. 
Men rigtig god weekend til jer

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til God weekend

  1. God weekend til dig og dine også <3

    Vi satser egentlig bare på at være raske i morgen. Hvis alle er det, står den med garanti på fastelavnsboller og legeplads. Hvis ikke, dropper vi legepladsen men beholder fastelavnsbollerne. Skulle de ikke virke godt mod feber 😉

  2. Thea siger:

    Host…. Holbæk… host

  3. Julie siger:

    Vi går til babysvøm i Farum. Dine børn er jo ovre det, så det var egentlig ikke mit tip. Men det jeg ville sige med det var, at nu hvor jeg har kommet i byen i det sidste halve år, både med offentlig transport og bil, så synes jeg faktisk der rigtig hyggeligt og har fået et rigtig godt indtryk af byen..

Skriv et svar