Den sidste læseferie og flyverdragter på tilbud

img_0785 img_0370

img_0312

 

indeholder-reklame

Det er januar. Det er læseferie. Igen, igen, igen…

Idag står den på de sidste krampetrækninger, inden jeg imorgen har den sidste eksamen i denne omgang, og dermed kun et semester tilbage af uddannelsen. Vildt nok.

 

Så måske som en slags overspringshandling ville jeg lige kigge forbi herinde på bloggen. Lidt for længe siden sidst, men tiden løber lidt for hurtigt. Eller har jeg for meget at lave?

 

Henover sæsonen har ungerne hjulpet mig med at teste et par flyverdragter fra reima. Nærmere bestemt har lillesøster testet en rødbedefarvet sag (det var et lidt vildt valg for den farveforskrækkede her 😉 ), mens ham storebror har testet klassiskeren Stavanger, som faktisk er en nordisk testvinder.

Vi havde lidt erfaring fra tidligere med reima, så der var ret høje forventninger til dragterne på forhånd. Og heldigvis har de levet op til forventningerne. Børnene har hver eneste gang været tørre og varme når de kom ind. Jojo, kolde kinder og fingre hører ikke med til flyevrdragternes område. Den rødbedefarvede sag viste sig at være et perfekt kompromis til den farveforskrækkede moder, og de små fine detaljer på dragter i form af små hjerter, en spids hue bagpå har bare været perfekt. Sådan helt objektivt er hun simpelthen så cute når hun tøffer rundt i den. Det eneste lille men har været når hun sidder ned. Så går den lidt op på hendes hage. Noget vi til gengæld ikke har haft problemer med ved lille A, da han som mindre var i Copenhagen modellen. Og det har heller ikke generet når hun er gået rundt.

Storebror, ham den knap så lille dreng valgte jeg også en flyverdragt til. Overvejede to-delt, men synes det er praktisk med flyverdragt endnu, når han kan finde på at ligge og rode rundt i sandkassen endnu. Forneden i benene kan dragten udvides, så de nemt kan trækkes ud over støvlerne. Faktisk ret smart. Og de sidder tæt nok til at der stadig ikke kommer alt muligt op. Både den falske pels på, samt hætterne er aftagelige

 

Hvis I har nogle spørgsmål er I mere end velkomne til at spørge. Men vi har altså været super glade for dragterne. Flere af reimas produkter er i øvrigt på udsalg nu i deres egen reima shop. En lille bianbefaling, så er lille A’s elefanthue virkelig, virkelig god. Den sidder tæt til, har vindtæt isolering ved ørerne og dækker også ned i panden.

 

Flyverdragterne er i øvrigt ret true to size. Vores høje slanke 4-årige dreng på 108cm har en 110 og der er lidt at give af endnu, og lillesøster på knap to har en str 92. Kunne muligvis have startet sæson i 86, men den passer perfekt nu. Hun bruger 92 i de fleste andre mærker også.

 

/Anne

 

img_0701

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Den sidste læseferie og flyverdragter på tilbud

  1. Hun er da en lille snack 🙂 Og synes virkelig godt om den røde farve.

Skriv et svar