jul, jul, jul… næsten da

img_0469 img_0473

Og midt i al læsning, hverdagstrummerum og nye rutiner så komme december. Og så er det pludselig jul. herhjemme holder vi fast i små  (nye og gamle) traditioner, men forsøger også ikke at overvælde børnene med alt muligt julehurlumhej.

 

Sidste år holdt Tine  og jeg i stor stil jul på bloggene, med en fælles julekalender. Det bliver der desværre ikke noget af i år, men der ligger faktisk en del inspiration fra sidste år. På lækre sager man kan bage, og smukke ting man kan lave. Også sammen med børenene. Jeg har i hvert fald lige et par ting der skal gentages i år.

Blandt andet skal vi bage nogle julesmåkager. Og med den opskrift husker jeg at der kom virkelig mange ud af det. Så mon ikke også der kan pakkes nogle poser til de fantastiske pædagoger vi har også?

 

Har I nogle gode decembertraditioner?

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til jul, jul, jul… næsten da

  1. Vi inviterede sidste år storebrors gamle mødregruppe til leg og risengrød en hverdagsaften, og det var simpelthen så hyggeligt og nede på jorden. Desværre har vi ikke været ude i for god tid i år, og det har vist sig mere end svært at finde en ny dato 🙁

Skriv et svar