pip

image
Tiden har på det sidste mest af alt føltes som et fuldstændig abstrakt koncept. Den er svundet så ufattelig hurtigt.

Den sidste måned er der sket ufattelig meget og samtidig så lidt.
Der har bestemt ikke været det store at blogge om. Jeg har været i klinik. Et super, super spændende sted. Det har været så fedt. Men med kort tid til eksamen skal der læses ved siden af dage fra 8-15 i klinik. Det er hårdt. Virkelig hårdt. Og overskuddet til alt andet har været væk. Har dårligt nok strikket.
Men lige nu ville jeg lige kigge ind. Og komme med et lille pip. Har placeret mig på en cafe. Med en iskaffe på bordet ved siden af bogen, Leonard Cohen i ørene og med forventningen om at en sød veninde kommet og spiser frokost med mig. Det kan jeg lige klare.
Så hav det godt, her kommer der nok til at ske lidt mere når overskuddet er tilbage. Så vil jeg dele lidt mere om søskendekærlighed, livet som mor og studerende og forhåbenlig en masse dejlig sommer inspiration.
/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til pip

  1. Esra siger:

    Dejligt med et pip 😉🙌

Skriv et svar