lykkehapsere 3 og prioritering

En ny omgang lykkehapsere. Der er lidt stille herinde for tiden. Tiden er knap. Rigtig knap. Fuldtidsstudie, familie og en lille strikkevirksomhed tager tid. Og jeg nægter altså at lade bloggen være (endnu) en stressfaktor. Så der kommer blogindlæg når jeg har tid, og så håber I stadig har lyst til at følge med. 

  
Weekenden blev indledt på dejligste vis. Jeg havde en aftale med skønne Signe om enkelt drink fredag eftermiddag. Den trak dog ud og blev til både middag og dessert. Fantastisk med lidt dame-hygge-tid. 

 
Bogormens bogstak. Jeg læser altid inden jeg skal sove. Den bedste sovemedicin. 
 Forår er lig med klargøring af terrassen. 

  
 
Dejligste lillesøster er forårsklar i den smukkeste forårstop fra serendipity organics købt hos LilleLykke.dk
/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

Skriv et svar