frk garn – garn og blog inspiration

img_7698

Hvis du ligesom mig godt kan lide at læse lidt om strik og garn. Finde inspiration til nye projekter, lære lidt om hvordan Ravelry fungerer og meget, meget andet. Ja, så vil jeg anbefale dig at kigge forbi frk garn. Pernille, der har bloggen er noget så sej til det der med at strikke, og jeg har i længere tid fulgt hende fast på instagram, hvor hun har været en af mine yndlings-strikke instagrammere.

 

Nu har hun heldigvis også startet en blog og deler ud af inspiration og viden. En varm anbefaling herfra.

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

En kommentar til frk garn – garn og blog inspiration

  1. Pernille siger:

    Årh tusind tak Anne! Jeg er meget beæret over de pæne ord <3

Skriv et svar