studerende med syge børn

img_7281

Jeg tænker lidt på at skrive et blogindlæg om det der med at være studerende og mor på en og samme gang. Og i dette tilfælde lægestuderende. Jeg synes nemlig, at det der med at være studerende og mor nogle gange fremstilles lige lovlig lyserødt.  Men er det mon overhovedet noget I gider læse?

 

I tirsdags var det i hvert fald vildt dårlig timing, da lillesøster valgte at lægge sig med feber og en noget pjevset tilgang til tilværelsen, mens jeg havde en dag, hvor der skulle læses grundigt inden eksamen imorgen. Ikke de bedste betingelser for eksamenslæsning. Hurra for farmor, der stille op fra Jylland igår og giver en hånd med idag og imorgen, når manden samtidig skal en tur til udlandet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til studerende med syge børn

  1. Line Nora Nykjær siger:

    Meget gerne 🙂

  2. Signe // Kiddo siger:

    Jeg bliver faktisk helt irriteret når jeg får kommentarer som hentyder til at det er nemmere at være studerende og have børn. Det er det bestemt ikke for mit vedkommende, for det er jo et fuldtidsstudie og så arbejder jeg 15-20 timer ved siden af. Så jeg har et mere stramt program nu, end da jeg kun arbejdede 🙂

Skriv et svar