påske postkort og fremtidstanker

img_7405img_7362img_7410 img_7411

 

Vi er søgt i eksil i det nordjyske. Intet planlægges udover menuen, og vi lader vejret bestemme hvad vi har lyst til.

 

Derfor byder dagene på gåture i skov og på strand, lange lure til lillesøster, leg i haven, klatren i træer og nyde hinanden. Et ferie liv der virkelig sætter gang i tankerne omkring hvor vi skal/vil bo. Blive i byen? Ud i forstæderne? Længere ud på Sjælland eller måske heeelt ud på landet med natur lige i baghaven. Tankerne myldrer frem, det er virkelig, virkelig skønt at se børnene suge det udendørs liv til sig. Men hvad vil vi?

 

Indtil videre gemmer vi os vist lidt bag det rimeligt belejlige faktum, at da jeg stadig er studerende, og det med at købe er ret utopisk. Så kan man måske beslutte sig senere?

 

Håber I også nyder påsken… måske med lidt færre tanker?

 

/Anne

 

 

Lillesøsters sko er en gave fra Bisgaard, Lille A’s hue er en del af blogsamarbejde med Knast by Krutter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

10 Kommentarer til påske postkort og fremtidstanker

 1. Thea vaskavulla siger:

  Vi havde også de overvejelser og efter ti år i Kbh endte vi med at købe hus i vores begges hjemby Holbæk- en stor provinsby en lille times kørsel fra København. Her har vi fået hus ved vandet med stor have og plads. Vi har ikke fortrudt i et eneste sekund, det er på mange måder meget nemmere at bo tæt på jorden med børn. Og selvom jeg kan savne enkelte elementer af livet i København, så er det bare nemmere at have pladsen og luften omkring sig; ikke have en evig turtaske pakket og altid skulle stå og glo på en legeplads haha:) vi flyttede i sommer, så vi lige nåede at have et lille år til at falde til før den store starter i skole her til maj- det var ligesom vores deadline. det har også været uproblematisk at flytte fordi alle bedster bor i den her by og vi er begge vokset op her, så på den måde kender vi allerede stedet godt, så det var mindre overvældende. Men sidste år på den her tid var der som hos dig nu også en million tanker.

  • Anne siger:

   Må vi komme på besøg og snuse på Holbæk 😝
   Jeg forestiller mig at det er anelse nemmere med bedster i byen. Vores er i Jylland forskellige steder, og vi kender slet, slet ikke Sjælland. Kun Kbh. Og så er det svært at forestille sig noget som helst sted.

   • Thea vaskavulla siger:

    Kom endelig forbi 🙂 det er en dejlig by, og vi har kaffe klar (og kage:-P) hvis I kommer 🙂

    • Thea vaskavulla siger:

     Faktisk er der et hus til salg på vores vej, og vi bor lige ved fjorden på en blind vej, så det bliver ikke bedre 😛

     • Anne siger:

      Hahaha ja og med jævnaldrende børn og strik kan det kun blive succes

     • Thea vaskavulla siger:

      Ja uden tvivl:) ej- hvis I har lyst til at se byen og fornemme, så sig endelig til, så viser vi/jeg gerne rundt og fortæller osv., så bare giv lyd på IG eller hvor du nu kan finde mig:)

 2. manfredslund siger:

  Vi bor i Sorø, også en times kørsel fra Kbh (og belejligt liggende lige i midten af stort set samtlig sjællandske sygehuse). Vi har farmor i nærheden, men hun kan ikke passe vores børn, så vi er afhængige af mine forældre (fra Dragør, de kommer dog gerne). Jeg kendte ikke en sjæl, da jeg flytttede hertil, men man lærer lynhurtigt nogle at kende – særligt gennem ens børn. Vi elsker have og især køkkenhaven, og er igang med at flytte længere ud på landet (dog stadig Sorø), med får, høns og hele moletjavsen. Jeg elsker dig, og ville ikke give mine børn andet end dette. I er velkomne til en rundvisning i vores lille by 🙂

 3. oeglemor siger:

  Det er en spændende – og ret hård – tid, den, hvor man planlægger fremtiden med lidt bredere penselstrøg end hidtil. Vi var der selv for 4 år siden, hvor vi gik fra at tro, at vi skulle blive i København altid til pludselig at have købt en villa i en mindre by ca. 30 km nord for København. Lidt et sats, da vi ikke kendte nogen der, men vi har familie i nærheden, så det kunne ikke gå helt galt, tænkte vi. Helt galt gik det da heller ikke, men vi faldt bare aldrig rigtig til, så enden på det blev, at vi efter tre år solgte huset og flyttede retur til København. Vi har boet her i et halvt år i denne omgang og har ikke fortrudt et sekund! Jovist – jeg savner af og til haven, men ikke nok til, at den kunne opveje alle de andre ting. Vi har både haver og sommerhus i familien, som vi er velkomne til at låne, og hvis savnet til haven bliver for stort, køber vi et sommerhus. Men jeg er glad for, at vi prøvede villa-drømmen af. Også selv om den viste sig ikke at have vinger …
  Held og lykke med beslutningen!

 4. Tine siger:

  Hej Anne
  Vi var der også sidste år. Liv startede i skole i august så vi ville gerne flytte inden da. Vores familie bor også i Jylland, så vi havde overhovedet ingen ide om hvor vi skulle flytte hen. Et kort øjeblik overvejede vi Jylland og jeg kan stadig få tanken om at det måske havde været det bedste. Jeg savner familien, hjælp til ungerne og så var det naturligvis en billigere løsning. Men vi valgte at flytte til Dyssegård. Det er stadig ret tæt på byen, flere af mine kolleger bor der og så flyttede vores bedste venner også dertil. For os er det utrolig vigtigt at byen er tæt på, og at der er venner i området. Men det er stadig et super hyggeligt villakvarter og så er der nogle vildt gode skoler.
  KH Tine

 5. Pingback:en 3-årig charmør og et tak - Krittewitt

Skriv et svar