ferietanker og -minder

sponsoreret indlæg

Efterhånden som børnene bliver større, tænker vi mere over hvordan ferierne skal tilbringes. Hvilke minder vil vi gerne være med til at give videre. Som barn tilbragte jeg mange ferier i Danmark. Mine forældre må have cyklet det sydfynske landskab igennem mange gange, og jeg husker det som helt fantastisk at tilbringe tiden i telt, på stranden og igennem det smukke danske landskab.

 

Første og eneste gang jeg har været på Bornholm var faktisk også på en cykelferie. Nemlig med min nuværende mand på vores første sommerferie sammen. Jeg husker smuk, enestående natur, lækker mad, god is (også ret vigtigt), og det hele i en overkommelig afstand. Et sted vi dengang blev enige om, at vi godt kunne vende tilbage til.

 

 

 

Nu hvor børnene efterhånden er lidt større virker Bornholm som en ganske attraktiv destination igen. Ret tæt på Kbh, og med alt hvad vi har behov for som småbørnsfamilie. Måske vi skulle tage cyklerne med igen?

 

Hvad forbinder I med Bornholm??

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar