når mor bliver sentimental – for et år siden

20150224-084107.jpg

Åh, der er ikke noget som de der børnefødselsdage, der kan sætte gang i følelserne.

 

Imorgen er det et år siden, at lillesøster kom til verden. Så i dag er det et år siden, at jeg var til undersøgelse på Rigshospitalet og fik at vide, at de altså helst ville sætte mig igang dagen efter, hvor jeg ville være 40+2. Årsagen var mistanke om begyndende svangerskabsforgiftning. Jeg havde det ikke vildt godt, vi havde ligesom nået termin, og da det var muligt at tage vandet, indvilligede jeg i igangsættelsen.

 

Resten af dagen var det altså ret syret pludselig at vide, at det ville være imorgen. Jeg kan huske at jeg stod ude foran Riget, og samtidig med at jeg ventede på bussen, blev min mor blev hidkaldt for at tage sig af den kommende storebror (som så endte med at blive syg på dagen). Og det var da godt nok også med en hel del sommerfugle i maven, at jeg lagde mig til at sove den aften, og håbede på en god nats søvn, så jeg ville være klar til strabadserne dagen efter.

 

Tænk sig, at det allerede er et år siden. Dagen inden vi blev en familie på 4.

 

/Anne

 

PS. Hvis du vil læse lidt om at være indenfor “systemet” når man er fødende, så læs mere her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til når mor bliver sentimental – for et år siden

  1. Signovich siger:

    Årh tillykke med hende Anne <3

Skriv et svar