med stikket trukket ud

img_6839

Hvad vi har lavet i løbet af weekenden kan egentlig beskrives med et enkelt ord: Ingenting.

 

Nul, niks og nada har vi præsteret i løbet af weekenden. Altså bortset fra den obligatoriske støvsugning og tøjvask. Og efter et par hektiske uger har det været virkelig tiltrængt og vi har stornydt det. Lillemanden og jeg har lavet pandekager, lillesøster slog søvnrekorder med en 4-timers lur og jeg har endda haft lidt energi til at starte på et lille strikkeprojekt. Har en ide om at få testet lidt forskellige strukturer og mønstre ved at strikke karklude. Det bliver jo så desværre i bomuld alt sammen, hvilket kan være lidt anderledes end hvordan jeg egentlig vil have det i uld. Og desuden er det KEDELIGT. Suk altså. Har måske strikket 6cm falsk patent og er allerede ved at synes det er længe nok. Der er der altså ikke meget karklud i.

 

Håber I også har haft en fantastisk weekend. Måske med lidt mere indhold end os??

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til med stikket trukket ud

  1. Sandra siger:

    Ingenting er altså også godt – vi praktiserer også ingenting i weekenderne – engang imellem – det er godt for alle :). Digter du bare mål og mønstre til karklude?

    • Anne siger:

      Ja jeg afprøver falsk patent nu. Bare for sjov. Vi har nogle i rigtig patent der er gode. Men ellers ville jeg lege med tern, perlestrik osv 😊

Skriv et svar