en strikket babydragt – Vilde

IMG_9666Endnu en sag har ramt vores lille strikkeopskriftswebshop ‘finest’, nemlig opskriften på en lille strikket babydragt, Vilde.

En sød lille kort dragt, men masser af plads til leg og bevægelse, samtidig med at knapper forneden sikrer at det er rimelig nemt at komme til, når der skal skiftes ble. Dragten har et tætsiddende, kort bærestykker med knapper foran, og der er masser af puf i selve kroppen, der dog strammer til omkring lårene. Ved hjælp af vendestrik er der lavet forhøjninger for og bag.

Netop vendestrikken har jeg valgt at lave en lille billedvejledning til i opskriften, så man kan undgå de huller, der ellers nemt kommer når man skal vende.

Anbefalet garn

Garnet, jeg selv har lavet opskriften til er Drops babyalpaka/silke (adlink), som findes i nogle smukke farver og er et ret dejligt babygarn. Lunt, når det er koldt, og samtidig også anvendeligt når det er varmere udenfor pga. silken. Dragten er strikket på en pind 3, men anbefaler altid at man laver en strikkeprøve først. Netop den vinrøde model på billederne er så strikket i sandnes alpaka/silke, da jeg også afprøvede denne garnkvalitet.

 

God strikkelyst 😉

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar