starten af livet

Vores spæde lillesøster

Vores spæde lillesøster

På en aften hvor jeg har sjældent lidt og fornuftigt at byde ind med, fordi Københavns Universitet lader til at være totalt ligeglad med de deadlines, de stiller for dem selv, hvilket efterlader min lille familie i noget af et limbo, ja der vil jeg dele en vidunderlig historie.

 

Jeg har aldrig delt mine fødselsberetninger herinde, og det kommer jeg nok egentlig heller ikke til at gøre sådan rigtigt. Men det er der heldigvis andre der gør. Og jeg elsker at læse dem. Gode som dårlige oplevelser, lange som korte beretninger. Elisabeth har været så sød at dele sin beretning om fødslen af deres smukke lillebror. Den er simpelthen så fin. Og så er der endnu en ting jeg elsker ved det om som bedste beskrives ved Elisabeths sidste ord i beretningen:

 

“Intet gik, som det skulle – og alt er lige, som det skal være<3”

 

Det er nemlig prævis sådan fødsler kan være. Jeg synes det er SÅ fornuftigt og et must at forberede sig, men selvom fødeplaner er et must, og rigtig mange laver det, så skal man også vide og indstille sig på, at det netop kan gå helt anderledes end man forventede og håbede. Noget jeg desværre fornemmer kan være et problem for mange, da min generation af kvinder jo netop er vant til at kunne forberede sig på det hele – skrive lister, dirigere og vide. Men kan ikke planlægge sig ud af en fødsel. Man kan håbe.

 

Du kan læse Elisabeths beretning lige her.

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

En kommentar til starten af livet

  1. Line Nora Nykjær siger:

    Det var en godt historie 🙂

Skriv et svar