Rosas Julebal på Nørrebro Teater

Rosas julebal 1 Rosas julebal 2Rosas julebal IMG_5704 I løbet af weekenden var jeg så heldig at være inde at se Rosas Julebal med lille A. En teaterkoncert, som du formentlig har hørt om?

 

De fleste børn (bortset fra lille A åbenbart) kender vist Rosa fra Rouladegade. I teaterkoncerten inviterer Rosa børn og deres yndlingssovedyr indenfor til julebal. En time fyldt med træpyntning, kjolekonstruktion, dans og sang. Scenen er fyldt med bla. søde dansemus, fætter pingvin der længes hjem til Sydpolen og pindsvinet, der kommer til at stikke, selvom det ikke vil.

 

Lille A var helt optaget den time, det varede. Jeg ville nok ikke være taget derind med en meget mindre gut. Han syntes, at lyden var lidt høj, men her er han altså også lidt følsom, og de fleste andre børn bemærkede det vist slet ikke. Moren her var dybt fascineret. Dygtige, engagerede mennesker på scenen. De så ud til at nyde forestillingen lige så meget som børnene, og strålede af glæde og iver. Virkelig, virkelig en fornøjelse, og hvis I har mulighed for så kom endelig afsted. Herfra giver vi i hvert fald Rosas Julebal vores varmeste anbefalinger.

Du kan læse mere om forestillingen hos Nørrebro Teater, og her på youtube kan du høre en af sangene.

 

Kender I Rosa fra Rouladegade? Og juleballet?

 

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Rosas Julebal på Nørrebro Teater

  1. Ej, det vil jeg vildt gerne ind og se med Fleur. Hun ville ELSKE det! Rosa er en af hendes favoritter fra Ramasjang. Men der er lige lovlig langt i år, desværre…

    Det ser virkelig smukt ud.

  2. Pingback:julekalender- opdatering - Krittewitt

Skriv et svar