Mine juleønsker 2015

Hermed anden del af dagens låge i julekalenderen. Nemlig mine egne juleønsker.

671b718134ac726383bb9dc9d80da9a4

 

(indeholde affiliate links) taske – CamCam // pusleunderlag – fabelab // plejeprodukter – Rudolph Care // bæltetaske – Adax
skjorte – ganni // jeans – Tiger of Sweden // nederdel – ganni // undertøj – Calvin Klein // støvlet – Billi Bi

Traditionelt set er jeg ret dårlig til at komme på juleønsker, så det er faktisk ret stort at jeg har fået samlet nogle. Og gode skulle jeg mene, for der er da lidt af hvert på listen. Endda lidt praktisk.

Tøj står altid på listen. Ofte fra mine go-to mærker Ganni og Selected Femme. Det er sådan rimelig safe at skrive på listen, og Selected især findes også i priser hvor de fleste kan være med. Det ser ud til , at jeg endelig har fundet nogle (for mig) perfekte jeans. Det har været en lang og sej kamp, men Kelly-bukserne fra Tiger er tilpas højttaljede, stretchy og ikke alt for slim forneden. De er til gengæld ikke billige, så de må på ønskesedlen.

Noget lækkert til ansigt og krop synes jeg også er værd at sætte på listen, og hvis man har nogle faste, lækre produkter man gerne vil bruge, og som måske er lidt halvpebrede, så er det da lidt smart at ønske sig dem. I år er det produkter fra Rudolph Care der står på listen, samt min faste mascara fra Clinique.

I løbet af det tidlige efterår fik vi smidt vores pusleunderlag væk. Og jeg savner det! Men fabelab er lige kommet med nogle nye, supersmukke pusleunderlag, så et af dem er kommet på listen.

Der er to tasker på listen i år. Den store mummy bag fra CamCam er simpelthen så fin. Og praktisk. Den vil gøre sig både til hverdag på studiet når jeg skal frem og tilbage med det offentlige med plads til bøger, strik osv. Og så er den pæn! I sidste uge gik min håndtaske i stykker. Så der skal altså også en ny til. Og jeg har længe været lun på bæltetaske-typen. Altså sådan en der kan komme rundt på skulderen 😉

 

Ja, det var vist overordnet mine ønsker. Er lidt nysgerrig på jeres egne ønsker? Og kan da godt bruge lidt inspiration.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Mine juleønsker 2015

  1. Selected Femme holder altså også virkelig. Hvis jeg kunne måtte vælge ét mærke, skulle det være det. Og PS i dag er der 20% rabat på kjoler på deres egen webshop.

  2. Vildt lækre ønsker! Skjorten kunne godt snige sig på min liste også, og ja, bukserne, støvlerne, nederdelen, undertøjet og og og. 😉

  3. Pingback:Julekalender // en opdatering med links til indlæg - det bedste jeg ved ...

  4. Pingback:udsalgstips - Krittewitt

Skriv et svar