Julekalender for store og små…


sponsoreret indlæg

I år er lille A endelig så stor, at det med at følge med i en julekalender er ved at give mening. Det er så bare ikke alle de tv-kalendere der kører i fjernsynet der er egnet til en 3-årig. Og udover at vi jo faktisk ikke har fjernsyn, så passer et fast tidspunkt ikke særlig godt til vores rytme. Hvis han lige er i legehumør når vi kommer hjem, så passer det lidt bedre at han får lov til at lege med sine biler eller piratskibet i stedet for at se julekalender. Generelt har vi ikke faste rutiner omkring det der med at se noget på computeren eller ipad. Når vi fornemmer der er stemning for det får han lov. Lige nu er jeg ved at arbejde på, at vi også kan se lidt med Miles fra Morgendagen fra Disney Junior. Min gamle fascination af stjerner, planeter og universet lader sig ikke fornægte, og man skulle da være et skarn hvis man ikke forsøger at indoktrinere de mindste lidt, ik?

 

Men netop fordi vi ikke har det faste rytmer passer Disney Juniors julekalenderkoncept os så fint. Hver morgen bliver der åbnet en ny låge på Youtube, hvor der bliver spredt lidt julestemning med alle de forskellige karakterer, som børnene kender fra Disney Junior kanalen. Nemt, hyggeligt og totalt uforpligtende. Samtidig er afsnittene ret korte, så man bliver ikke lige fanget 5 minutter i aftensmad.

På deres Facebook-side er der også gang i julehyggen. Men her er vi voksne mere inkluderet, da der her er en julekalender for forældrene. Her vil der være konkurrencer med lækre præmier, aktiviteter for store og små og (hurra) lækre opskrifter på godter. Så også en god ide at følge lidt med derinde 🙂

 

Rigtig god søndag til jer imorgen.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar