instant sko-crush og lidt om termostøvler

img_5612img_5601

img_5614

affliliate links

Nogle interesser begynder vist bare tidligt. Og sådan er det vist med lillesøster og sko. Modsat mig, der jo har indrømmet lidt af en fobi for skobutikker, så kaster lillesøster sig straks ud i at kærtegne (og spise) skoene.

 

Hun var da virkelig også i sit es, da vi var inviteret forbi Bisgaard for at kigge lidt på forårskollektionen, der vel egentlig snart kommer i butikkerne, nu hvor vi allerede er godt inde i december. Lille A’s første par sko var rent faktisk Bisgaard, og nogle ret pæne af slagsen hvis jeg selv skal sige det. I år har jeg også købt nogle termostøvler til A til børnehavebrug især. Genialt koncept, og dem fra Bisgaard kan klart anbefales.

 

Nå, men tilbage til hende lillesøster. Den begyndende sko-fetichist. Hun forelskede sig i et par guld-glimmer begyndersko. Planen er selvfølgelig at hun skal bruge dem vi har liggende fra storebror. Men der er en risiko for at de er for store, da han faktisk var godt 15 måneder før han gik. Og så skulle man da være et skarn hvis man sagde nej til glimmer, ik?? 😉

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar