DIY: englebørn

IMG_5658 IMG_5660

IMG_5663I nogle år har jeg kigget langt efter de fine engle man kan lave af børnenes fødder og hænder. Og i år fik jeg mig endelig taget sammen. Tanken er at jeg vil fortsætte de næste år så vi efterhånden får en lille samling og kan se de vokser. Så må vi se hvor stort det bliver ved med at være sødt. Ideen er på ingen måde min egen og du kan finde mange andre lignende. Jeg vil dog gerne dele et par tanker og ideer til materialer og fremgangsmåde. Det er en perfekt måde at få lavet noget pynt med også de mindste børn. Det er jo altså ret begrænset hvad man kan endnu med saks og papir som 3-årig. Eller har jeg slet ikke opdaget hvad de egentlig kan? Mens jeg sad og klippede hænder og fødder sad lille A og malede med vandfarver til et andet lille juleprojekt, som nok også snart rammer bloggen.

Sådan lavede jeg englene

Først lavede jeg skabeloner af en hånd og fod fra hvert barn på karton (god ide at være to personer når det er en baby der skal tegnes af). Skabelonerne blev rettet lidt til.

Foden udgør kroppen på englen. Jeg brugte noget karton fra Panduro hvor der er lidt shimmer-effekt i. Vingerne, som laves fra hænderne, er lavet i noget transparent papir med små glimmerstykker i, som jeg købte i Stelling. Så fik de en rigtig fin let effekt synes jeg. Glorien er i glimmerkarton.

Desværre var min lim lidt for voldsom, så de næste skal laves med en almindelig limstift, så de ikke bøjer så meget. Det er også fordelen ved at lave skabeloner, det er hurtigt at lave nogle nye, hvis det går galt.

 

I år kom englene på en lille pind for har ikke fået købt nogle grene endnu til min julepynt. Men jeg må lige overveje hvad man gør, når man efterhånden får en helt pæn samling af dem.

 

Laver I også noget af børnenes hænder og fødder? Eller kan I anbefale andet fint med en 3-årig?

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.