decemberdage

IMG_5802 IMG_5807

sponsorerede produkter

Midt i al det her julekalenderhalløj, så kommer der lige et mere dagbogsagtigt indlæg. Det er en del af charmen og glæden ved at have bloggen. At kunne gå tilbage og se på hvad jeg har lavet. Og især her i barslen, hvor jeg egentlig laver rigtig meget og tiden bare (kliche-agtigt I know) farer afsted.

For jo, det går altså bare super, super hurtigt herhjemme. Jeg hygger med hende den lækre på billeder, og så ramte det mig forleden at min barsel altså snart er ovre. Det næste semester begynder 1/2 og er et rimelig hårdt et. Så i løbet af januar skal der købes bøger, og faktisk også gerne begynde at læses lidt op. Det er bare ikke fedt (eller særlig professionelt) at møde op i klinik uden at ane en disse om hvad man skal ud i.

 

Så den sidste smule babyduft nydes. Så længe jeg altså kan få hende lillesøster til at sidde stille. Og det er egentlig ikke så længe. Hun er over det hele. Og sidste dag tog vi hende i at stå oppe i hylden under komfuret til bradepander. Den lysende knap (komfuret var jo tændt) var åbenbart utrolig spændende. Og hun er hurtig. For manden stod liiiige ved siden af, havde lige vendt sig mod køleskabet og op var hun. Så nej, hun efterlades ikke alene særlig mange steder. Kun i sin tremmeseng med legetøj når jeg skal nå et hurtigt bad.

 

Vi får også set en del af mine veninder, og det er også skønt. Ofte herhjemme, da det altså simpelthen er nemmest. Så er der legetøj, plads, babysikrede hylder og det er nemt at putte hende, når hun skal sove. Totalt barsel.

 

I formiddags var vi dog på cafe med en af mine veninder. Jeg nød en jordbær/vandmelon smoothie, og lillesøster fik en mango/gulerods/æble/mynte smoothie fra Semper (sponsoreret produkt). Et af deres nye produkter. Og hurra for endelig at komme nogle flere grøntsager i babymaden. Til sådan et mellemmåltid på farten er de der squeezy tuber perfekte, og hun kan efterhånden styre dem selv. Lidt mere grønt hjælper på samvittigheden. Så kan hun få fingermad og struktur/mere grov mad på et andet tidspunkt.

 

Husk at deltage i konkurrencen om en flyverdragt fra EN FANT.

/Anne

Vi har fået produkt i forbindelse med vores Semper-ambassadørskab

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar