Børnenes juleønsker: Spise- og sovetid

I dagens låge i julekalenderen på det bedste jeg ved og her på Krittewitt skal det handle om juleønsker .

De der juleønsker. De kan altså godt drille lidt, og ikke engang storebror på 3 kan rigtigt finde ud af det med at ønske sig noget endnu. Vi har så vel rigeligt med legetøj til lillesøster lige nu, og da vi jo holdt navngivning i oktober og der kommer en fødselsdag i februar, ja. Men jeg har fundet på lidt af hvert, som vi godt kunne bruge herhjemme til børnene.

1da898f1f32642d288d6b22cbbf9bb86

Som en slags fælles kategori til børnene har jeg skrevet lækre ting til hjemmet. Mere specifikt kommer det under spise- og sovetidskategorien. På collagen ovenfor kan I se nogle af mine personlige favoritter, og detaljerne finder I her nedenfor i teksten:

 

Camcam har her i efteråret udvidet kollektionen med noget nattøj og undertøj samt den fineste lampe i form af en luftballon. På messen i august stod jeg med nattøjet i hænderne og det er virkelig, virkelig blødt. Et sted hvor man KUN kan opfordre til at der bliver lavet noget til voksne også.
En anden favorit er fabelab, som i efteråret lancerede serien “On a journey“. Den smukkeste serie, der som navnet afslører har rejser som et tema. Tæpperne, der både kan bruges som sengetæpper, små dyner eller til hygge på gulvet har “tegninger”, som man kan fortælle historier ud fra. Sengetøjet kan foldes sammen og er med indbygget lomme, så dynen nemt kan foldes og medbringes til overnatning, og yndlingsbamsen ikke bliver væk. Sådan en sød ide synes jeg.

En helt ny spiller på banen er til gengæld danske Liewood, som i november åbnede deres egen webshop. Der er af samme grund heller ikke så mange forskellige produkter endnu, men jeg synes at det ser virkelig, virkelig lovende ud. Især deres paper planes print står højt på ønskesedlen til storebror.

 

Når der skal findes fine ting til spisestunderne er det et hit at kigge forbi Lille Lykke. Ja, okay, også til mange andre stunder. Mette formår virkelig at udvælge det ypperste. Således har vi faktisk allerede bjørne-dækkeservietten fra oyoy herhjemme. Et utrolig fint mærke, hvor også pingvinen på billedet er fra. Jeg vil rigtig gerne have udskiftet vores melamin herhjemme med porcelæn, og det kan da næsten ikke gøres finere end med spisestellet fra mimis circus, vel?

 

Håber I måske kunne finde lidt inspiration? Der kommer lidt flere ønsker senere, blandt andet nogen til gutten på 3 år og så til MOR. Hvad ønsker I jer?

 

God weekend.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Børnenes juleønsker: Spise- og sovetid

  1. Pingback:Fleurs juleønsker // praktiske finheder og legetøj - det bedste jeg ved ...

Skriv et svar