Test af uldtøj fra 808

IMG_5063IMG_5072 test BilkaDen sidste tid har vi (måske mest ungerne) testet nattøj i uld fra 808. Hvis du ikke kender 808 kan jeg lige fortælle, at det er et af mærkerne tilknyttet Bilka. Jeg er stor tilhænger af at bruge uld til de mindste. Især inderst. Og lige nu har lillesøster altid en uldbody inderst og lille A en uldundertrøje eller -bluse. Sådan synes jeg de bedst føles veltempererede.

Om natten er det også rarest med uld. Og da uldnattøjet fra 808 ligger i en rigtig god prisklasse synes jeg, at det kunne være lidt spændende at se, hvad det kan. Og lad mig med det samme konstatere, at du altså får et rigtig godt produkt for pengene. Jeg valgte tøj i ren uld, og det er en blød og lækker kvalitet. Nogle styles fnuldrer lidt, men ikke mere end alt mulig anden uld, og blusen til lille A har slet ikke fnudret trods den er blevet brugt rigtig meget, og at han jo samtidig ligger og mosler rundt i sengen med den på. Det vigtigste for mig er, at børnene er lune om natten, og det har de været. Lille A smider konsekvent dynen, men han har været fint varm i det to-delte nattøj. Lillesøster har vi haft givet strømpebukser på under natdragten. Jeg savner lidt nogle fødder i natdragten, men jeg ved godt at det er en smagssag. Men hun er lidt koldere end storebror, så det er nødvendigt, da hun ellers får kolde fødder.

Lillesøster har også testet det lidt grovere sæt på nederste billede. Et super fint unisex sæt i gråt merino uld med leggings og cardigan. Kun godt at sige om det. Det er også perfekt til at sove i udenfor her i overgangsperioden. Cardiganen er med rund hals, så den er netop ikke for åben i halsen. Tøjet findes generelt i nogle fine farver. Til de mindste er der også en del unisex grå, som jeg jo godt kan lide. Udover striberne og det grå som vi har valgt, er der også fine styles med stjerner. Et stort hurra til Bilka for nu også at lave tøj i ren uld, men kære bilka, er I ikke søde at lave undertrøjer i ren uld? Det ville være SÅ fedt! Undertrøjer og ærmeløse bodyer i den fine hvide uldkvalitet I har. Så kan hele uldgarderoben nemlig købes i Bilka.

Har I brugt uld fra Bilka?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar