præ-julerier og hyggestemning

DSC03911-1024x768

Måske er det fordi vi var til julehygge på mandens arbejde i søndag? Måske er det bare fordi at jeg har været igang med at planlægge noget julekalender i lang tid her til bloggen?

 

Jeg er i hvert fald ved at være ramt. Igår lavede jeg forskellige småprojekter. Nogle til DIY og hygge her på bloggen, andre til nogle adventsgaver jeg har fået rodet mig ud i at give.

I år har jeg jo egentlig god tid til julerier. Man er vel på barsel. Men jeg ved også at det kommer til at gå vildt stærkt, så jeg er gået liste- og indkøbsamok. Har fået samlet en masse forskellige ting, til at lave julekrea med. Er det bare mig eller er det stadig ret svært at finde på noget som en 3-årig kan være med til? Altså sådan rigtig med til med succes? Jeg har fundet på forskellige ting, og jeg håber at kunne inddrage lille A så meget som muligt. Men nogle gange må han vist bare sidde med nogle vandfarver og en saks ved siden af mig. Eller måske skulle jeg købe noget glimmer til ham. Det er han åbenbart helt tosset med fandt vi ud af i søndags. Tror stadig ikke at jeg har fået vasket al glimmeret ud af hans cardigan.

 

Er I også gået i gang med at jule? Eller forberede lidt?

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

Skriv et svar