navngivningsfest

IMG_5429 IMG_5431 IMG_5433 IMG_5434

IMG_5457 IMG_5437

Ligesom vi holdt en navngivningsfest for lille A i stedet for en barnedåb, holdt vi i begyndelsen af oktober også en fest for lillesøster.

 

En dejlig dag hvor vi havde samlet en masse venner og familie til et lille kagebord. Eller… Det blev egentlig ret stort, som det vist fremgår af billederne. Kagerne blev en blanding af mine egne hjemmebagte og hvad familie og venner var søde at hjælpe med at lave. Derudover havde vi købt os til en mega-træstamme som til storebrors navnefest, og min far dukkede op med en kagepige (som var afsindigt god).

 

Jeg havde samlet glas til vaser den sidste tid op til festen, og både min mor og svigermor havde medbragt blomster fra haven. Dem supplerede jeg med nogle buketter lyserøde roser, dem med mange små hoveder I ved? Vaserne blev fordelt med løs hånd på bordene sammen med lidt stearinlys. Et let og tøset arrangement som jeg er vild med. Og i øvrigt jo også noget lignende til vores bryllup, hvor den dominerende blomst var dahliaen.

 

Jeg ved ikke helt om der er stemning for en hel liste over kagerne? Så kan jeg godt prøve at fiske den frem fra gemmerne i hvert fald 😉

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til navngivningsfest

  1. Ida siger:

    Hvor ser det lækkert og overdådigt ud. Jeg vil gerne have en hel liste 😀

  2. Dyveke siger:

    Hvor ser det fint og dejligt stemningsfuldt ud! Og hold nu op for en samling kager…!

Skriv et svar