god J-dag og god weekend

IMG_5142

Tilbage i begyndelsen af min studietid. Dengang jeg knap havde rundet de 20 år og stadig var ung og sprød. Ja der var J-dag sådan noget jeg gik op i. Åhh altså, those were the days.

Dengang blev julebanditterne som noget helt særligt frigivet midt på eftermiddagen i vores fredagsbar, og de første 100 var gratis. God måde at sætte gang i en fest på, hva? 😉 Det var til gengæld lidt irriterende når vi så havde laboratorieøvelser hele fredag eftermiddag. Damn altså. Den plejede dog at kunne klares ved at tage en flaske med tilbage til vejlederen. Wup wup, ikke noget som kemi med en lille bimmelim på.

I dag har jeg flere gange banet mig vej gennem regnen forbi værtshuse, hvor de var igang med at pynte op og bære øl på køl. Der bliver feeeeeest i aften.

Herhjemme tror jeg nu, at jeg vil nyde at børnene sover (på samme værelse), hente en portion is og sætte mig og se Gotham sammen med manden. The party is on!!!

God fredag aften til alle jer med-mormødre derude. Jeg ved I er der.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til god J-dag og god weekend

  1. Pernille siger:

    🙂

  2. linequist siger:

    Åh ja, those days😉

  3. Det er sjovt som man får helt andre prioriteter i takt med at familien vokser 😉 og yndlingsfredag ser pludselig helt anderledes ud. Jeg kan også godt huske de fredage med kemi og juleøl. Arhmen altså, hvorfor er der altid laboratorie øvelser fredag eftermiddag…?

Skriv et svar