Generøsitet på skinner – vind turen hjem til jul

IMG_5471

sponsoreret indlæg

Jeg har virkelig ikke tal på, hvor mange gange jeg efterhånden har taget toget hjem til Jylland og forældrene (og svigerforældrene) i den tid jeg efterhånden har boet og studeret i København. Men det er mange. Turene hjem til jul har dog altid været noget særligt, og der er som regel gjort lidt ekstra ud af madpakken eller selskabet, som ofte har været en veninde eller min søster. De sidste par år har Anthon Berg sponsoreret et særligt juletog – Den Generøse Julerejse – som er forbeholdt studerende, der skal hjem til jul. Billetterne er så billige de nærmest kan være. Det eneste, de koster, er nemlig en generøs handling. Og nu har du muligheden for at vinde en billet til toget og et generøsitetskit magen til det på billedet.

 

Hele ånden omkring togrejsen er generøsitet. De studerende, der ofte har færre midler at rejse for (især efter julegaveindkøb) får altså muligheden for en gratis togrejse, og i år er det også muligt at få en udenlandsk medstuderende med, hvis I skal holde jul sammen. På selve togturen er der arrangeret forskelligt sjov og spas. Men ud over at det har noget med chokolade at gøre er det stadig tys-tys. Toget kører på ruten Aalborg-Kbh t/r.

 

Hvis du gerne vil vinde en billet og et lille generøsitetskit, skal du bare skrive en kommentar her nedenunder og skrive hvem du vil dele kittet med. Du kan også sagtens vinde en billet til din søster, kæreste eller ven. Eller barn, niece eller barnebarn 🙂 Mulighederne er mange.

Sidste frist for at deltage er søndag den 29. november kl 20. Vinderen kontaktes herefter via mail.

 

Held og lykke

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Generøsitet på skinner – vind turen hjem til jul

 1. Mai O. siger:

  OH! Hvor sjovt! Jamen, jeg ville vinde til én af mine veninder i KBH, som skal nordenfjords (til Vendsyssel!) til jul 🙂

 2. Åse Lejbølle siger:

  Jeg vil supergerne vinde til min søn, så han kan komme frem til jul – han er nemlig studerende, så togpriserne….

 3. Louise S Christensen siger:

  Jeg vil gerne vinde til min veninde tine. Så hun kan komme godt hjem til jul

 4. Dyveke siger:

  Vi har allerede reserveret pladser i et tog til fyn. Men min lillebror skal også gerne hjem til jul! Så hvis jeg vinder er billetten til ham 🙂

 5. Camilla siger:

  Jeg vil frygtelig gerne vinde en tur til min veninde i København!

Skriv et svar