første adventshygge med pynt af julekager og julekalender på bloggen

Kalenderen siger allerede 29. november og i dag er det første advent. Startskuddet for jul. Og dermed masser af hygge.

I år bliver julen markeret her på bloggen i meget større grad end tidligere. Tine fra bloggen det bedste jeg ved  og jeg har i fællesskab planlagt en julekalender, der kommer til at være på vores blogs fra 1.-24. december. Her kommer til at være en masser af julehygge. Små fine DIY’s til pynt og andet godt man kan lave med børnene, opskrifter og tips til julekager og lidt inspiration juleønsker og lignende. Derudover vil der være lækre konkurrencer med nogle af vores yndlingsbrandsSå vi håber at I vil følge med, blive inspirerede til aktiviteter med børnene og deltage i konkurrencerne.

 

IMG_5559IMG_5529IMG_5563 IMG_5566 IMG_5560

sponsorerede produkter

I dag åbner vi første låge. Sammen med Søstrene Grene har vi været i gang med at bage og pynte småkager. Jeg var i tvivl om hvilken dej jeg skulle bruge. Så vi endte faktisk med at bruge en dej til hindbærsnitter. Den er lækker og helt perfekt til snitterne, men fungerer ikke helt for mig til det her formål. Men høhø, så må vi jo bare bage igen. Som glasur valgte jeg at bruge en til kransekage. Altså en med æggehvide i, og det fungerer til gengæld rigtig fint.

Lille A er jo nu 3 år, og kan sagtens være med i køkkenet. Han kunne hjælpe med at blande dejen, rullle den ud, stikke ud og pynte. For at begrænse mængden af sukker over det hele, styrede jeg glasuren. Og han stod for resten af pynten. Altså næsten. For ham findes der altså kun for lidt pynt, og man skal jo også kunne spise kagerne. Et super hyggeligt projekt.

 

Det blev også forholdsvist enkelt pyntede kager. Til de grønne juletræer havde jeg noget grøn pastafarve, som jeg blandede i glasuren. Et af de små træer har så også fået julekugler på. På pinterest kan du finde virkelig mange smukt pyntede kager. Og har man større børn end lille A ville det da være SÅ hyggeligt, at vove sig ud i nogle flere af dem. Det er jo egentlig kun fantasien der sætter grænser.

 

Hvad har I af planer i dag?

 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til første adventshygge med pynt af julekager og julekalender på bloggen

  1. Pingback:Julekalender på bloggen // jul i børnehøjde - det bedste jeg ved ...

  2. Pingback:Julekalender // en opdatering med links til indlæg - det bedste jeg ved ...

Skriv et svar