deleværelse

IMG_5114 IMG_5097Lige pludselig og lidt ved et tilfælde kom vores to banditter til at dele værelse. Så i små 2 uger har de sovet i samme rum. Inden var vi lidt betænksomme over hvordan det ville gå. Og de første par nætter var også lidt hårde. Lille A havde så også lige en febernat, hvilket førte en del gåen frem og tilbage med sig. Men egentlig er det gået ret godt.

På samme værelse

Da lille A opdagede, at lillesøsters seng stod inde på værelset udbrød han:”Hov, det er hendes seng. Her”. Men med et stort smil. Vi havde flere gange snakket om, at hun jo skulle sove inde hos ham på et tidspunkt. Og i dagene inden havde vi lavet lidt om på værelset. Så en komplet overraskelse var det jo ikke. I tiden op til at vi flyttede hende ind på hans værelse var der rigtig mange opvågninger om natten. Og hun ville gerne ammes 3-4 gange om natten. For et par måneder siden kunne jeg mærke at hun stadig spiste, når hun så blev ammet, men kunne tydeligt mærke, at hun efterhånden spiste mindre. Og det var efterhånden ret udmattende med de mange forstyrrelser om natten. De første par nætter var vi derinde et par gange. jeg for at amme, og manden for at give sut et par gange også. Og indrømmet, det var altså lidt hårdt at skulle gå fra værelse til værelse så mange gange, selvom de ligger ved siden af hinanden.

Efterhånden er vi dog nede på færre opvågninger. Jeg er inde for at amme 1 enkelt gang om natten. Efter at have forsøgt give hende sutten dog. Hun står lidt tidligere op end storebror. Og altså, jeg er vist lidt langsom om morgenen, så hun når at råbe lidt inden jeg kommer. Men lille A sover videre. Lige ved siden af. Om aftenen er han god til at være stille på værelset hvis hun er ved at få aftenflasken eller lige blevet puttet. Selvom vi måske er midt i en “diskussion” omkring nattøj eller tandbørstning og han løber væk fra os (en heeeelt anden historie/blogindlæg), så er han faktisk stille når han går ind på værelset. Det er altså for sejt. Hende frk N har verdens sødste storebror.

Så nu er vi spændt på at se om det fortsætter. Hvad er jeres erfaringer med at få børnene på samme værelse??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til deleværelse

  1. Østfronten siger:

    Planen er at de to piger skal dele, men ikke før Lillesøster er klar til at sove uden at spise mad. Og så må vi se. Vi samsover jo i virkeligheden alle sammen hver nat som det er, men Bean bliver puttet i egen seng. Sej og sød storebrortype, du har!

  2. Pingback:god J-dag og god weekend - Krittewitt

Skriv et svar